Solsikkeprogram

1. dec. 2022
3. dec. 2022
I Kaalund Foreningen ønsker vi at skabe forståelse fra omgivelserne, og sikre at vores medlemmer i sårbare positioner, mødes med respekt og anerkendelse. Vi ønsker at bidrage til, at vores medlemmers "usynlige handicap bliver synligt" - Dette ved hjælp fra en solsikkesnor som viser at dette menneske har brug for opmærksomhed og rummelighed.

Nogle handikap er usynlige, f.eks. ordblindhed, psykiske sygdomme, kroniske smerter, autisme, ADHD, demenssygdomme, hjerneskade, talehandicap, synsnedsættelse, blindhed, hørehandicap mv.

At leve med et usynligt handicap kan gøre hverdagen krævende, og andre mennesker kan have svært ved at forstå de udfordringer man står i, simpelthen fordi udfordringer ikke kan ses.

For en stor del af medlemmerne i Kaalund Foreningen er netop disse udfordringer en fast del af hverdagen, nemlig at føle sig misforstået af omgivelserne, som kan fører til angst, stress, ubehag, samt nedsmeltninger og ensomhed.
Solsikkesnoren bruges til vise omverdenen, at foreningens medlemmer kan have brug for ekstra tålmodighed, tid eller ekstra hjælp.

https://kaalundforeningen.dk/userFiles/assetManager/Nyheder/solsikke3.jpg  https://kaalundforeningen.dk/userFiles/assetManager/Nyheder/snore-700x530.jpg https://kaalundforeningen.dk/userFiles/assetManager/Nyheder/solsikke1.jpg
Solsikkeprogram